We supply the tools.. you build the success!

Ondersteuning bij constructieve toepassingen

Onze managers hebben meer dan 25 jaar ervaring in de constructieve toepassing van honingraatkarton kernmateriaal en sandwichpanelen en kunnen u ondersteunen bij de volgende zaken:

Paper Honeycomb Application Support
  • De juiste keuze van parameters uit onze productassortiment voor uw toepassing leidend tot een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zien de ontwikkeling van een specificatie als een wederzijds proces waarbij o.a. rekening wordt gehouden met de gewenste applicatie, (eind-)product afmeting(toleranties), sterkte eisen en de kenmerken van uw productieproces en materialen.
    Lijm en lijmverbindingsondersteuning en verkoop van lijmapparatuur.
  • Gezamelijke ontwikkeling van beginnende markten in een strategische partnerschap.

Ondersteuning bij het ontwikkelen van verpakkingen

Om uw goederen optimaal te beschermen tegen beschadigingen tijdens transport en opslag en gebruik te maken van de specifieke kwaliteiten van honingraatkarton zullen wij u ondersteunen bij het ontwikkelen van een verpakkingsoplossing:

  • CAD Ontwerp ondersteuning tijdens de ontwikkeling rekening houdend met onze verwerkingsmogelijkheden.
  • Berekening van de benodigde specificaties voor uw paneel, afhankelijk van het productverbruik, de intensiteit, gewenste draagvermogen, opslag en verwerkingsomstandigheden etc.
  • Gebruik van voorbedrukte of printbare deklagen voor merk/productmarketing.

Honingraatkarton Kernmateriaal Expandeer Machines

Ons eindloos honingraatkarton kernmateriaal wordt geleverd aan onze klanten in gesloten toestand en moet voor gebruik gedroogd en geexpandeerd worden. Wij hebben meerdere expandeermachines ontwikkelt die zorgen voor een optimale verwerking voor uw toepassing.

  • Onze basis model is een stand-alone expandeermachine, die word geleverd met een droog en calibratiesectie om zeker te stellen dat uw eindproduct een optimale compressiesterkte en vlakverlijming heeft.
  • Voor verwerking van grote volumes kunnen wij onze expandeermachines uitrusten met in-lijn-snijmessen en afsnijmes om verschillende afmetingen sheets te creeren uit een enkele specificatie CORINT Core
Paper Honeycomb Core Dryer-Expander Unit

Leverzekerheid

Betrouwbaar en tijdig leveren is voor ons de basis voor een lange termijn relatie tussen klant en leverancier. Wij opereren daarom vanuit drie productielocaties in Frankrijk en Nederland om zo zekerheid te bieden dat wij ten alle tijden competitief en betrouwbaar kunnen leveren aan meerdere vestigingen van multi-national bedrijven  en flexibiliteit te bieden in onze productieplanningen.

Wanneer korte levertijden van strategisch belang zijn kunnen wij onze producten Just-in-Time leveren door safety stocks aan te houden voor onze lange termijnrelaties.

Safety Stock of Paper Honeycomb Core

Verkoopondersteuning van onze Europese vertegenwoordigers

Om uw lokale specifieke eisen beter te begrijpen en u zo een gerichtere dienstverlening te kunnen bieden werken onze managers samen met een team van vertegenwoordigers door heel Europa.

Onze vertegenwoordigers ondersteunen uw buitenlandse verstigingen verder in hun eigen taal bij order opvolging, (spoed)transporten en tracking van de goederen.

Copyright © Corint Group, 2000-2014

English | Franšais | Nederlands | Polski | Deutsch